Az első győzelem
Az első győzelem

A Megye 2. OSZ-CAR csoportjának 2. fordulójában az Etyeki gárda látta vendégül az LMSK Cobra Sport csapatát. A kezdő: Csanálosi Richárd – Bali Zsolt, Bánszki Viktor, Nyitrai István, Cserháti Nyerges Renátó – Zólyomi Balázs, Borbás Dorián, Konczi Dávid, Holló Henrik – Bartha Péter, Tóth Róbert. Cserék: Árvay Tibor, Mándoki Márk. Edzős:...

A Megye 2. OSZ-CAR csoportjának 2. fordulójában az Etyeki gárda látta vendégül az LMSK Cobra Sport csapatát.

A kezdő: Csanálosi Richárd – Bali Zsolt, Bánszki Viktor, Nyitrai István, Cserháti Nyerges Renátó – Zólyomi Balázs, Borbás Dorián, Konczi Dávid, Holló Henrik – Bartha Péter, Tóth Róbert.

Cserék: Árvay Tibor, Mándoki Márk.

Edzős: Takács Iván.

A vendég csapat beszorult a saját kapuja elé
Egy kissé fölé ment  

Páradús, izzasztó hőségben vette kezdetét a mérkőzés. A hazai csapat kezdett jobban. Többet birtokolta a labdát, és több helyzetet is alakított ki. Talán a legnagyobb helyzet a 30. perc környékén alakult ki, amikor Konczi Dávidhoz került a labda jobb oldalon, majd lövés helyett önzetlenül középre gurított az érkező Bartha Péter elé, aki egyből kapura tűzte, ám egy vendég védőnek magasba lendített keze megakadályozta, hogy a laszti a hálóban kössön ki. A játékvezető sípja néma maradt, így a játékosok 0:0-val vonultak az öltözőbe.

A második félidő még csak két perce tartott, amikor Tóth Róbert kapott labdát, majd remek cselek után még a kapust is elfektette, ám lövése kipattant a kapufáról. A kipattanóból az ellenfél indult meg, és egy védelmi megingást követően góllal fejezték be az akciót. (0:1) Az 52. percben aztán a hazai csapat is magára talált: az Etyekiek jutottak szabadrúgáshoz 20 méterre jobb oldalról, melyet Borbás Dorián állt oda elvégezni, majd remek mozdulattal a hosszú felsőbe csavart. (1:1) Kettő perccel később egy kiváló beadást követően még menteni tudott az LMSK védője, ám pont az érkező Bartha Péter elé fejelt, aki nagy erővel kapásból a hálóba bombázott. (2:1) A 68. percben Tóth Róbert cselezgetett a 16-oson belül, amikor a vendégek játékosa összeakasztotta a lábát. A játékvezető egyből a sípjába fújt, és a 11-es pontra mutatott. A megítélt büntetőt Konczi Dávid állt oda elvégezni, higgadtan a bal felsőbe ívelte a lasztit, beállítva ezzel a végeredményt. (3:1)

Ez kissé fölé ment...
A vendég csapat beszorult a saját kapuja előterébe

Vasárnap 17:00-kor Vál-Etyek mérkőzést rendeznek.


Támogatók: