Egy szinttel feljebb - „Megfogyva bár, de törve nem,...”
Egy szinttel feljebb - „Megfogyva bár, de törve nem,...”

Vasárnap kezdetét vette a Fejér megyei másod osztályú labdarúgó bajnokság, melyben már az Etyeki csapat is érdekelt, ugyanis az előző szezonban egy bajnoki címmel harcolták ki a feljutást. Csapatunk eléggé megújult, ugyanis több játékosunk is visszavonult az aktív labdarúgástól: Szalai István és Fábián István, akiknek ezúton is köszönjük,...

Vasárnap kezdetét vette a Fejér megyei másod osztályú labdarúgó bajnokság, melyben már az Etyeki csapat is érdekelt, ugyanis az előző szezonban egy bajnoki címmel harcolták ki a feljutást. Csapatunk eléggé megújult, ugyanis több játékosunk is visszavonult az aktív labdarúgástól: Szalai István és Fábián István, akiknek ezúton is köszönjük, hogy ennyi éven át idejükkel, kitartásukkal és játéktudásukkal támogatták az Etyeki labdarúgást. Köszönjük fiúk!

Illetve több játékos új csapatba igazolt, nekik sok sikert és érmet kívánunk! A helyükre sikerült néhány ígéretes fiatalt igazolni, de sajnos nagyon rövid idő állt rendelkezésre, hogy a fiúk összeszokjanak.

Kezdő: Csanálosi Richárd – Bánszki Viktor, Tóth Róbert, Varga Máté, Nyitrai István – Borbás Dorián, Konczi Dávid, Holló Henrik, Kecseti István – Bali Zsolt, Árvai András.

Cserék: Árvay Tibor, Cserháti Nyerges Renátó, Mándoki Márk, Felméry Máté.

Edző: Takács Iván.

Az idei első mérkőzésünket Iszkaszentgyörgyön játszottuk Fehérvárcsurgó ellen, ugyanis a hazaiak pályáját felújítják, és erre az időre a hazai mérkőzéseket Iszkaszentgyörgyön rendezik. A játéktér kifogástalan állapotban volt. Véleményem szerint a megye egyik legszebb pályáján játszhattunk.

Az Iszkaszentgyörgyi pálya
Az Iszkaszentgyörgyi pálya

A lehetőségeinket tovább nehezítette, hogy Rujp Zoltán egyéb elfoglaltságai miatt, Bartha Péter sérülés miatt és Zólyomi Balázs eltiltás miatt nem lehetett a keret tagja.

A mérkőzés tikkasztó hőségben vette kezdetét. A hazaiak kezdtek jobban, de sokáig tudtuk tartani magunkat, ám a 20. percben egy szerencsétlen szituációból vezetést szereztek a hazaiak. (1:0) Nyolc perccel később eléggé les gyanús szituációban kapott labdát az ellenfél támadója, és 12 méterről a kapu jobb felébe passzolt. (2:0) A 35. percben Bánszki Viktor beadását követően Árvai András ment el a jobb oldalon, majd beadására Bali Zsolt érkezett, ám a védő kézzel ütött a labdába, megakadályozva így, hogy Bali Zsolt a labdához férhessen. A játékvezető sípja néma maradt. Így a csapatok 2:0-s eredménnyel vonultak szünetre.

Alig jöttek ki az öltözőből a csapatok, máris további két góllal növelték előnyüket a hazaiak, egy-egy védelmi megingás után. (4:0) A 69. percben Holló Henrik szögletét követően Konczi Dávid passzolta a hálóba a labdát. (4:1) A 82. percben egy beadás után érkezett egy hazai játékos jól, beállítva így az 5:1-es végeredményt.

Fehérvárcsurgó – Etyek 5:1.  

Nagyon ügyes, sportszerű csapat ellen játszhattunk. Még sok munka áll előttünk, de úgy gondolom, tavaszra már méltó ellenfelek lehetünk.  

Vasárnap 17:00-kor hazai pályán fogadjuk az LMSK Cobra Sport csapatát.


Támogatók: