Döntetlen Szabadegyházán

Az Etyek SE-nek ismét sikerült pontot szereznie Szabadegyházától. Idén idegenben két meccsen két vereség volt az etyekiek mérlege, azonban a hétvégén ezen javított a csapat, hiszen Szabadegyházán ért el 1-1-es döntetlent. A forduló előtt Szabadegyháza a 6. helyet foglalta el, így meglepetésnek számított volna az etyeki siker. Azonban a csapatok...

Az Etyek SE-nek ismét sikerült pontot szereznie Szabadegyházától. Idén idegenben két meccsen két vereség volt az etyekiek mérlege, azonban a hétvégén ezen javított a csapat, hiszen Szabadegyházán ért el 1-1-es döntetlent.

A forduló előtt Szabadegyháza a 6. helyet foglalta el, így meglepetésnek számított volna az etyeki siker. Azonban a csapatok egymás elleni előéletét tekintve bizakodhattunk, hiszen mind a tavaly nyári megye I-es osztályozó mérkőzésen (4-1), mind pedig az őszi „odavágón” (2-2) nem sikerült Szabadegyházának legyőznie Etyeket. Az első félidő kisebb-nagyobb lehetőségeket hozott, mint például Millner Zoárd szabadrúgása, amit a hazai kapus nagy bravúrral hárított. Azonban egyik csapatnak sem sikerült a másikra erőltetnie akaratát, így csakúgy, mint az előző fordulóban Martonvásár ellen, most is a jó védelemnek köszönhetően 0-0-val mentek szünetre a felek. A második félidőben is a tartós mezőnymunka jellemezte a mérkőzést. Szabadegyházának is volt helyzete, de nekünk is, hiszen Bartha Ferenc fejelt kapufát. A 75. percben azonban gólt kaptunk, hiszen egy szöglet utáni kipattanót sikerült értékesítenie egy hazai játékosnak. (1-0) Ugyanakkor csapatunk tartását dicséri, hogy nem törtünk össze és a kevés hátralévő időben is sikerült kiegyenlítenünk: a 84. percben Viczián ívelte előre a labdát támadóink felé, az ellenfél egyik hátvédje nem tudta elrúgni a labdát Bojtok Róbert elől, akinek így sikerült gólt szereznie. (1-1) Ezzel az értékes ponttal folytatjuk a küzdelmet a tabellán előttünk helyet foglaló csapatokkal, köztük Pákozddal, Dunafém-Marosheggyel és Polgárdival. Közülük előbbivel a következő fordulóban találkozunk.


Támogatók: